Detský hokejový set BAUER Lil Sport YTH
  • -30,00 €

Detský hokejový set BAUER Lil Sport YTH

159,00 €
129,00 € Zľava 30,00 €
S DPH

Set chráničov pre malých hokejistov obsahuje chrániče ramien, lakťov a holení, hokejové rukavice a hokejové nohavice.

Veľkosť
Množstvo
Skladom

Detský set chráničov Bauer LIL Sport Kit Yth je špeciálna sada hokejových chráničov, v ktorej nájdete celú výbavu pre svoje deti. Set chráničov Bauer obsahuje: chrániče ramien, chrániče lakťov, chrániče holení, hokejové rukavice a hokejové nohavice. V jednom balení tak nájdete všetko potrebné, vyhnete sa zdĺhavému a drahému nakupovaniu jednotlivých chráničov.

Set obsahuje všetko základné vybavenie malého hokejistu. Chrániče poskytujú dostatočnú základnú ochranu citlivých miest. Medzi hlavné výhody patrí veľmi nízka hmotnosť a jednoduchosť. Vďaka jednoduchosti chrániče poskytujú veľký rozsah a voľnosť pohybu.

Chrániče sú anatomicky tvarované a na najviac exponovaných miestach sú vybavené tvrdým plastovým výliskom. Materiál výstelky je veľmi príjemné a priedušné nylonové vlákno, ktoré zaručuje dostatočný odvod vlhkosti a dokáže udržať príjemný komfort. Upnutie je riešené klasickými suchými zipsmi alebo šnúrkami pre maximálnu jednoduchosť a praktickosť.

Všetky chrániče sú ergonomicky navrhnuté tak, aby ich nasadenie zvládol skutočne každý. Pre doplnenie základného setu stačí pridať prilbu s ochrannou mriežkou, hokejku, korčule a hurá na ľad.

Neviete si rady, ako vybrať pre vášho hokejistu správnu veľkosť? Vytvorili sme pre vás jednoduchou tabuľku:

    veľkosť: S - pre deti vo veku 3 - 5 rokov (výška 91 - 107 cm a hmotnosť 14 - 19 kg) rukavice a holene vo veľkosti 8"
    veľkosť: M - pre deti vo veku 5 - 7 rokov (výška 104 - 119 cm a hmotnosť 18 - 24 kg) rukavice a holene vo veľkosti 9"
    veľkosť: L - pre deti vo veku 7 - 9 rokov (výška 117 - 135 cm a hmotnosť 23 - 29 kg) rukavice vo veľkosti 9" a holene vo veľkosti 10"

BAUER
1279981
4209

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie