Motorová píla

STIHL MS 151 TC-E

599,00 €
S DPH

Benzínová motorová píla na ošetrovanie stromov

Množstvo
Nie je skladom

Či už orezávate vetvy v sade, redukujete objem koruny alebo vyrezávate suché konáre, vždy sa môžete spoľahnúť, že s novou motorovou pílou STIHL MS 151 T C-E budete rezať veľmi presne a bez námahy aj v stiesnenom priestore. Presnosť rezu je výsledkom súhry pílovej reťaze STIHL 1/4 Picco Micro a profesionálneho antivibračného systému. Rezy sú tak presné a práca s pílou je bez spätných rázov s nízkymi vibráciami. Vďaka motoru s technológiou 2-MIX s presným dávkovaním ušetríte nielen palivo, ale aj svoje sily. Motor využíva patentovaný systém 4 prepúšťacích kanálov pre dávkovanie paliva. Tie uvedú zmes pohonnej látky a vzduchu do vírivého pohybu, ktorá sa rovnomerne spáli a zvýši výrazne účinnosť paliva. Výsledkom je až o 20 % menšia spotreba a vysoký točivý moment v širokom rozsahu otáčok.

Motorová pila STIHL MS 151 T C-E váži len 2,6 kg a je tak najľahšou pílou v ponuke značky STIHL. Prispievajú k tomu špeciálne komponenty, napríklad nerezový tlmič výfuku. Práca s pílou tak neprináša žiadnu únavu. Vďaka hladkému povrchu, zaobleným tvarom a kompaktnému dizajnu sa píla veľmi príjemne ovláda. Využitím systému STIHL ErgoStart sa píla MS 151 T C-E štartuje veľmi ľahko a bez námahy.

V zadnej časti píly je umiestené sklopné oko, za ktoré sa píla pripevní napríklad k lezeckej karabíne. K pohodlnosti obsluhy prispieva niekoľko konštrukčných prvkov (napríklad ľahko odnímateľný kryt vzduchového filtra) a motorovej píle nechýbajú ani tradičné prednosti ostatných strojov značky STIHL, ako sú veľké plniace otvory prevádzkových kvapalín s patentovanými uzávermi. Palivová aj olejová nádrž sú priehľadné, a tak máte vždy jasno, koľko paliva vám ešte ostáva.

STIHL
1146 011 3020

Tabuľka dát

Motor
STIHL 2-MIX
Zdvihový objem
23,6 cm3
Výkon
1,1 / 1,5 kW/k
Pomer hmotnosti na jednotku výkonu
2,4 kg/kW
Hladina vibrácií ľavá/pravá rukoväť
4,9 / 4,9 m/s2
Pílová reťaz Oilomatic – delenie / typ
1/4” P / PM3
Vodiace lišty Rollomatic, dĺžka reznej časti lišty
30 cm
Antivibračný systém
Áno
Zariadenie na bočné napínanie reťaze
Áno
Zariadenie pre rýchlonapínanie reťaze (B)
Nie
Dekompresný ventil
Nie
ElastoStart
Nie
ErgoStart (E)
Áno
Kompenzátor
Áno
Dlhodobý systém filtrácie vzduchu
Nie
HD2 filter
Nie
Uzávery nádržiek nevyžadujúce náradie
Áno
Hladina akustického tlaku – LpA
96 dB(A)
Hladina akustického výkonu – LwA
110 dB(A)
Hmotnosť
2,6 kg

3 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie